no wlasnie niektorzy lekarze juz podniesli cene jak turczynska a tu niby od kwietnia ..no bardzo mozliwe.
Ceny napewno wszystkie wzrosna,
No to ja juz chyba nie zdecyduje sie na wydawanie kasy , nic nie bede z soba robic ,Mam plan zeby sie bardziej pomarszczyc bo zapadnieta to juz jestem.. i wtedy z czystym sumieniem na ponowny lift.
Nie ogladam "na wspolnej " ale juz jestem w temacie dzieki corce ktora pilnie ten serial sledzi.
Mysle ze nie beda w serialu liftu propagowac ,,i jakos w scenariuszu wymysla zeby ludziom uswiadomic ze to glupota operacje plastyczne.,hehe.
Bylam dzisiaj na spotkaniu z dietetyczka w klubie do ktorego chodze.Zwazyla mnie ,poszczupala po brzuchu suwmiarka.Co sie Sabrina przejmujesz i tak masz ekstra proporcje nie tak jak ja ze przy 166 .66kg .
Same szostki (moze na szczescie)?
Powiedziala mi babka sensowna rzecz oczywiscie pozatym ze jak na jej oko jestem za gruba i powinnam schudnac,,,ze nie mam co sie silic na wymarzony spadek 8-1o kilo tylko osiagnac najpierw -4 .
I przez dluzszy czas (pol roku np)utrzymac ta wage 62 kilo tak zeby organizm sie przyzwyczail a dopiero pozniej ponownie uderzyc i zbic tyle ile chce.
Iff ty juz przeciez popoprawiana po sculptrach i wolumach to co ci wiecej potrzeba .No i na dodatek jeszcze sylwetka wylaszczona .Bo rozumiem ze dalej sie dzielnie trzymasz ponizej 60?