Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: Sabrina » 11 lut 2011, 14:28

Szkodzi ocet spirytusowy.Kupiłam najpierw u nas w spożywczym sklepie Ocet jabłkowy.Czasem go dodaje do mięsa,sałatek. Teraz jak postanowiliśmy wszyscy w domu że go bedziemy pić w sporych ilosciach to popatrzyłam na skład tego sklepowego octu jablkowego i to jest dziadostwo z chemia,wiec kupiłam w Rossmannie Bio 0.70 l
super samkuje i wiem ze mi nie zaszkodzi. Ja nic nie schudłam a córka juz dwa kilo!!! Dzis jest chyba 3 albo 4 dzien.
Nawt jak bym nic nie schudła,to będe go pila bo jest bardzo zdrowy i wspaniale oczyszcza organizm,wybiela zęby (mdr
Rano tez pije z miodem,a w dzień juz bez.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 lut 2011, 15:21

dzieki sabrina no ja tez kupilam w spozywczym w takim razie rozejrze sie w rossmanie za tym bio

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 lut 2011, 20:01

najlepiej samemu zrobić.Nie jest trudne {w linku chyba też był przepis}.Ten ocet bardzo wychwalał Tombak. Kupiłam żeby dodawać do potraw, ale jednak barszczyk mi tak nie smakuje jak ze zwykłym...
tak sobie pomyslałam, ze będę smarować octem moją opuchliznę....Naturalny robi się ok.4 tyg, ale mam w domu sklepowy (yes)
Myslisz, że schudła od samego octu? To może sobie zrobię i zacznę pić?...Wiosna idzie !!!
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 12 lut 2011, 10:21

dziewczyny, ogladacie perypetie liftingowe halinki w "na wspolnej"?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 lut 2011, 16:19

noooooooo (giggle . Ciekawe czy wymyslą jakieś komplikacje? Po paru dniach pokazała sie męzowi i on mówi, że ma zapadnięte policzki........chyba scenarzystka niewiele wie o liftach......
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 lut 2011, 17:14

niebieska pisze:dziewczyny, ogladacie perypetie liftingowe halinki w "na wspolnej"?
Ha ha ogladam ten serial od pierwszego odcinka. Mysle ze problemow nie wymyslą.Mezulek zacznie ją zachwalać, Halinka będzie szczęsliwa i zacznie pewnie żone Marka namawiać[ zapomniałam jak ma na imie]
Co do octu to tez myslalam ze sama zrobi,ale kurcze jak znalazalm ten bio,to mi sie nie chce.
Rok temu zepsula mi sie waga i wazylam sie na wadze angielskiej która pokazuje wagę chyba w funtach,czy czyms innym.Pod tymi kreseczkami byla tez waga w kg,ale te kreseczki sa tak maleńkie ze z góry ledwie je widzialam.Wkurzalam sie bie nie bylam pewna ile waze,to znaczy,widzialam ze 56,czasem 57.Wkurzylam sie ,kupilam polska elektroniczna wage za 30 zl i dzis pierwszy raz sie na niej zważyłam. Weszłam na wage i na głos krzyknęłam ja pier...!!! Myslałam ze pade bo waze 60 KG!!!!Nawet chyba było 60.5!!! Jezuuu nawet nie wiem po czym i kiedy tak przytylam!!! Wychodzą pewnie te wszystkie ptasie mleczka!! Widziałam,ze jestem grubsza,ale myslalam,ze to moze woda mi sie odłożyła. Kurcze musze to 3 kg zrzucić do lata! W d...mam 101! (mooning (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 12 lut 2011, 17:35

danusia ma na imie.
bardzo fajnie zakowa gra halinke (bo jako alina w miodowych latach polozyla serial), podoba mi sie tez ksiazkiewicz- nie podejrzewalam, ze ma takie talenty komediowe.
to jedyny serial, ktory ogladam i to wnikliwie.
serdeczne wyrazy wspolczucia z powodu przytycia.

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 12 lut 2011, 18:10

Byłam dzisiaj u mojej estetycznej dr (cos sobie pstryknac pod oczy) i co sie dowiedzialam?
Bedzie VAT !!! Od marca albo kwietnia! Wzrosna ceny :-((
Zamierzam wiec hurtem wkrotce sie "poprawic" w zwiazku z powyzszym.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 12 lut 2011, 19:04

też słyszałam (pleure Kwiatek mi juz powiedział. Cholera!

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 lut 2011, 19:18

no wlasnie niektorzy lekarze juz podniesli cene jak turczynska a tu niby od kwietnia ..no bardzo mozliwe.
Ceny napewno wszystkie wzrosna,
No to ja juz chyba nie zdecyduje sie na wydawanie kasy , nic nie bede z soba robic ,Mam plan zeby sie bardziej pomarszczyc bo zapadnieta to juz jestem.. i wtedy z czystym sumieniem na ponowny lift.
Nie ogladam "na wspolnej " ale juz jestem w temacie dzieki corce ktora pilnie ten serial sledzi.
Mysle ze nie beda w serialu liftu propagowac ,,i jakos w scenariuszu wymysla zeby ludziom uswiadomic ze to glupota operacje plastyczne.,hehe.

Bylam dzisiaj na spotkaniu z dietetyczka w klubie do ktorego chodze.Zwazyla mnie ,poszczupala po brzuchu suwmiarka.Co sie Sabrina przejmujesz i tak masz ekstra proporcje nie tak jak ja ze przy 166 .66kg .
Same szostki (moze na szczescie)? (dull
Powiedziala mi babka sensowna rzecz oczywiscie pozatym ze jak na jej oko jestem za gruba i powinnam schudnac,,,ze nie mam co sie silic na wymarzony spadek 8-1o kilo tylko osiagnac najpierw -4 .
I przez dluzszy czas (pol roku np)utrzymac ta wage 62 kilo tak zeby organizm sie przyzwyczail a dopiero pozniej ponownie uderzyc i zbic tyle ile chce.

Iff ty juz przeciez popoprawiana po sculptrach i wolumach to co ci wiecej potrzeba .No i na dodatek jeszcze sylwetka wylaszczona .Bo rozumiem ze dalej sie dzielnie trzymasz ponizej 60?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”