Tez sobie tak pomyslałam,ze Ullrike to twarda sztuka i pomilczy pare tygodni w temacie tycia i potem zaskoczy nas wagą 61 kg

Sukieneczka fajna wiec bedziesz ekstra sie na wiosne prezentowała.
Ja na wage nie wchodze bo cos mam problemy z wypróżnianiem i brzuch mam jak balon,ale sie mierzylam,wiec udo 58,biodra [mierzone przez posladki w najgrubszym miejscu,na bryczesach] i mam 100 TALIAAAAAAAA 73 !!!! zawsze mialam 67-69 mam nadzieje ze to przez to zaparcie.Ide zaraz po jakies ziola,a jak nie pomoze to rura od odkurzacza w du...
Pare lat temu moze z 10 mierzylam spodnie u takiej babeczki w sklepie i zachwycała sie moja talią,ze niby wiekowa juz jestem

a talia jak u nastolatki. Powiedzial zebym sie nie cieszyla za bardzo BO NA STARE LATA TALIA ZANIKA! Pomyslałam ze babsko bredzi.Jak bede szczupła to co ma zanikać,co tłuszcze w tali obrosne jak ja zawsze w tyłku tyje a w tali nie. Ale chyba baba miala racje bo juz nie raz mialam w pupie 100 cm nawet chyba ze 104 ale talia zawsze 68 a teraz to jakas masakra.Myslałam ze zemdleje jak sie wczoraj zmierzylam!! Ale oczywiscie zeżarłam znów 2 lizaki
Co do Dukana,to moim zdaniem takie bredzenie i nagonka na lekarza bo za dobrze mu szlo.Sprzedawał dziesiatki tysiecy ksiażek i komus to sie nie spodobało.
Pisalam juz kiedyś.Brat i bratowa byli na Dukanie,mój mąż tez i ja przez tydzien ale przytylam 20 deko

bo normalnie tyle nie jem co tam kazali.
Brat oczyćił watrobe,oczyscił organizm bo je sie tylko chude pokarmu,zdrowe pokarmy I DOSC ZE SCHÓDL CHYBA Z 12 KG,TO JESZCZE ODMLODNIAL O 10 LAT!!! znikney mu wory pod oczami,zeszla opuchlizna z twarzy....wygladal wspaniale i czuł sie wspaniale. Po 3 iesiacach znów zaczął sie obżerać i przytyl z 6 kg. Mój mąż przytyl moze z 2 kg w porywach 3 a schudł chyba 8 albo wiecej.
Ja jak przez 10 dni na dukanie jadlam to co kazał TO POTEM PRZEZ MIESIAC NIE BOLALA MNIE GLOWA!!! A codziennie od lat wstaje z bólem głowy,od woreczka żółciowego ja sie nażre tlustych slodyczy,czekolady.
Gdy by nie to ze przy dukanie trzeba jesc same wedliny,miesa,to bym ja stosowala,ale okropnie nie lubie miasa,wędlin,a teraz nawet ryb.
Która moze nich wróci do Dukana bo wcale nie jest to zla dieta.
Jest jakaś dieta Atkinsa czy jakiegos innego czorta,co je sie same ociekajace tłuszczeb,boczki,kotlety,steki....

to dopiero jest debilizm i jakoś tej diety nie zakwestionowali a Dukana tak,bo chlopina na ksiazka super zarabial!!