Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: marena103 » 26 sty 2014, 00:44

dla mnie warkoczyk u 50-latki to ....nie to co u 15 latki, nie pasuje i juz, czy lato czy zima, mam koleżankę która od 30 lat warkoczyk, no masakra, tak to może się czesac nastolatka do szkoły,kojarzy mi się też ze staruszkami, które taki mysi ogonek mają
mam włosy trochę dłuższe niż do ramion ale nie sięgają zapięcia bistonosza, dbam o nie, nabłyszczam, nawilżam odżywkami, staram się żeby były gladziutkie i nie przesadzam z odżywkami, bo to też nie poprawia kondyncji włosow, kiedyś tak o nie nie dbałam, ale jak po operacji w tamtym roku wypadały mi garściami, to się za nie wziełam na poważnie,myślę że teraz wyglądają dobrze, a urlike naprawdę super młodo wygladała we fryzurze na czeskiego piłkarza, animka ma krótkie , ale jej nawet nie umie sobie wyobrazic w dłuższych, każdemu co innego, ja zmieniłam znowu kolor na blond z rudego i lepiej się w takich czuje,
babina butki fajne
i te wyprzedaże które teraz wszędzie, do 70, 80 procent

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 sty 2014, 02:08

Ula, Gino Rossi ma fajną stronkę (z każdej strony but obfotografowany).Wystarczy w sklepie zmierzyć kilka ich par żeby upewnić się w rozmiarówce i można "w dym" zamawiać. Noszę 37, a te w GR wszystkie mam 36 , z tym, że są wąskie. Jest nawet podstrona outlet. Jednak w necie chyba nie ma tak, że dodatkowa zniżka przy drugiej parze.
Zawsze chodze w portkach więc chciałam krótkie. Wczoraj nawet obcięłam cholewki u starych kozaków (były nad kolano , a są nad kostkę (giggle
Te spodnie nie są w kropki, tylko złote , malutkie ćwieczki na czarnym elastycznym dżinsie.
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 sty 2014, 02:28

Babinka no toz ja wiem ze spodnie w cwieczki i mowie ze mam spodnice krotka tez z cwiekami .
Buty popatrze bo fajne ,mnie zalezy na dlugich czarnych kozakach zeby byly takie jak te brazowe.
Musze sie gdzies wybrac do wiekszych sklepow ,bo wciaz tylko zaliczam jednego Madisona po drodzez pracy a tam tylko CC .

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 sty 2014, 09:00

urlike, nieco starsza dziewczyny wrzuciła fotki z wczoraj, ma fajne kozaki, czarne, tylko ciekawe gdzie takie kupić, u mnie dzisiaj sypie śnieżek, i jest tylko -11 stopni, wczoraj było-22 brrrrr
ale coraz bliżej do wiosny, i dzień też już dłuższy

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 sty 2014, 11:13

Nie widziałam takich spódnic. Gdzie kupiłaś? W GG były śliczne kozaki.Przecenione z 900zł na 300 z groszami takie ponad kolano, na słupku (heart ale duży rozmiar.Cudne były. Piękna skóra , taka błyszcząca z przecierkami...
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 sty 2014, 11:54

Ja szukalam calą jesien i zime brązowych sztybletów. tylko raz spotkalam przecudne w moim guscie,ale za 500,wiec za drogie. Wczoraj kupilam takie.
Fajne babina te Twoje,a czy są ocieplane,bo moje nie,wiec na mrozy sie nie nadają,ale jak jest tak zimno to w emo latam,bo w oficerkach prawie wczoraj nogi odmroziłam. Mam identyczne czarne jak na fotce. Cudownie ciple (yes)
Zmuszona bylam polubić swoja czapkę bo nie idzie latać z gołą glową w takie mrozy.Jest to jedyny fason w którym jeszcze w miarę normalnie wygladam (yes)
sztyblety (Kopiowanie).jpg
emu (Kopiowanie).jpg
Czapka_Futrzana__4ed115b6dacdf (Kopiowanie).jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 sty 2014, 12:46

Moje ocięplane z tym, że zamszowe tylko w stopie.Cholewka nawet bez podszewki ale przezto fajnie się układa...Sztyblety super!!!Mają sznyt. Też oglądałam ale wszystkie miały płaski obcas. Twoje ciut wyższy a taki wolę
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 26 sty 2014, 17:23

anima60 pisze: Co do upięcia się zgadzam jak najbardziej, że postarzają, ale wolę już to, niż rozpuszczone pięć włosów na krzyż.
ekhm, kochana, juz mam wlosy tylko do ramion (makeup (rofl

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 26 sty 2014, 18:12

Ooo, po Tobie to się nie spodziewałam tak drastycznej odmiany. Mam nadzieję, że to nie jakaś miejscowa "pirania" tak Cię urzadziła (rofl
Ładnie jest?

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 26 sty 2014, 18:23

wlasciwie to byla miejscowa pirania, tylko nie taka, o ktorej myslisz:)
postanowilam zaoszczedzic i poszlam do osiedlowego fryzjera.
pierwszy i ostatni raz.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”